ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

 • Διαθέτουμε τα παρακάτω μέσα πληρωμής για την παραγγελία σας: Αντικαταβολή ( για αγορές μόνο εντός Ελλάδας). Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα (VISA, MASTERCARD, DINERS) και PayPal. Στην περίπτωση της αντικαταβολής ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).
 • H ιστοσελίδα www.shinefashion.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες. Όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας. Έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του ιnternet.Το πρωτόκολλο SSL, είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο. Για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών.
 • Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι πιθανοί λόγοι που δεν γίνεται δεκτή η πιστωτική σας κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να απευθυνθείτε στην τράπεζά σας για να σας ενημερώσει.
 • Το Φ.Π.Α. των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται στην αναγραφόμενη τιμή.
 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 • Αφού επιλέξετε και δείτε αναλυτικά τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν τα προσθέτετε στο καλάθι. Για να δείτε το καλάθι σας και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας. Τοποθετείτε τον κέρσορα πάνω δεξιά στο εικονίδιο του καλαθιού μέχρι να εμφανιστεί μια μικρή προεπισκόπηση της παραγγελίας σας.
 • Πατάτε το βελάκι ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ή απλά κάνετε click πάνω στο εικονίδιο του καλαθιού ( πάνω δεξιά σημείο της οθόνης).
 • Έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Είτε ώς επισκέπτης συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία που ζητούνται, είτε εάν έχετε λογαριασμό μέσω αυτού. Απλά βάζοντας το email και το συνθηματικό σας, είτε να δημιουργήσετε εκ νέου λογαριασμό δηλώνοντας email και λοιπά απαραίτητα στοιχεία.

 • Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/OΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης. Όπως θα σας ζητηθούν. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε με κάνοντας ”κλικ” στο λευκό κουτάκι που εμφανίζεται δίπλα απο κάθε μέθοδο πληρωμής. Αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δείτε ένα μήνυμα στην οθόνη σας.’Οπου θα σας δίνει τον κωδικό της παραγγελίας σας.Θα σας ενημερώνει για την παραγγελία που μόλις κάνατε.

Η Shinefashion σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση της. Αυτό σημαίνει πως ο μέσος χρόνος για να ακυρώσετε την παραγγελία σας είναι γύρω στις 2-3 ώρες, δηλαδή πριν προλάβει να επεξεργαστεί. Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε στείλτε μας ένα e-mail στο info@Shinefashion.gr ή καλέστε μας στο 2310550856 (Δευ.-Παρ.: 09.00-21.00, Σαβ.: 09.00-20.00)

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ
 • μέσω τηλεφώνου στο 2310550856 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00, Σάββατο 09:00 – 20:00)
 • μέσω e-mail στο info@shinefashion.gr

Εάν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας δεν μπορείτε να προσθέσετε κάποιο άλλο προϊόν. Θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μία παραγγελία εκ νέου και να σημειώστε στο πεδίο “Σχόλια” να γίνει ένωση με την προηγούμενη παραγγελία σας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά να συμπληρώσουμε εμείς το νέο προιόν που θέλετε να προστεθεί. Μπορείτε να συμπληρώσετε προιόντα στην παραγγελία σας εντός 1 ώρας από την πραγματοποίηση της.

Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail (info@shinefashion.gr) ή μέσω τηλεφώνου (2310550856) για την επίλυση του προβλήματος.

Δυστυχώς, παρ’ όλο που το σύστημά μας κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας, έδειξε ότι υπάρχει απόθεμα στο συγκεκριμένο προϊόν, κατά την συλλογή του από την αποθήκη μας διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε διαθεσιμότητα. Στη σπάνια αυτή περίπτωση υποχρεούμαστε να ακυρώσουμε την παραγγελία σας χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Για τις αποστολές εντός Ελλάδος η Shinefashion συνεργάζεται με την εταιρεία ACS. Όσον αφορά σε αποστολές σε χώρες του εξωτερικού η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται μέσω της DHL/FEDEX.

Στην Ελλάδα – όλες οι αποστολές εντός Ελλάδος κοστολογουνται στα 3€ +2,5€ σε περιπτωση αντικαβολης ενω για αποστολες ανω των 50€  είναι ΔΩΡΕΑΝ. Οι αποστολές στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδος πραγματοποιούνται σε διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών.

Στο Εξωτερικό – Οι αποστολές σε χώρες εκτός Ελλάδος πραγματοποιούνται με τους εξής τρόπους:

 • Standard Delivery: Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε 6-7 εργάσιμες ημέρες και το κόστος ανέρχεται στα 12€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
 • Express Saver: Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες και το κόστος ανέρχεται στα 18€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)

Σημείωση: Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας οι παραγγελίες επεξεργαζόμαστε την επόμενη ημέρα. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:0 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Στις αποστολές εντός Ελλάδος κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη πραγματοποίηση της και σας δίνει σχετικό σύνδεσμο ωστε να παρακολουθείτε την πορεία της. 

Στην περίπτωση που η παράδοση έχει καθυστερήσει παραπάνω από το αναμενόμενο διάστημα που ορίζεται θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο info@shinefashion.gr είτε μέσω τηλεφώνου στο 2310550856 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00, Σάββατο 09:00 – 20:00) και θα προχωρήσουμε στην επίλυση του προβλήματος.

Αν το εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και απουσιάζετε, τότε τόσο στην Ελλάδα η ACS όσο και στο εξωτερικό η DHL/FEDEX.Θα προσπαθήσουν άλλες 2 φορές, τις επόμενες εργάσιμες ημέρες.Έτσι ώστε να σας παραδώσουν την παραγγελία σας.Καλό είναι να επιδιώξετε να έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Κούριερ όπου θα σας βοηθήσουν με τον κωδικό αποστολής.

Σε περίπτωση που τελικά η αποστολή δεν επιτευχθεί τότε η παραγγελία σας επιστρέφει αυτομάτως σε εμάς και καταχωρείται ως Άρνηση.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η Shinefashion σας παρέχει τη δυνατότητα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία της παραγγελίας σας.

Για την επιστροφή προϊόντων υπάρχουν οι εξής επιλογές:
 • Πίστωση: Πίστωση στο λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ίση με την αξία του προϊόντος που επιστρέψατε με σκοπό να την χρησιμοποιήσετε για επόμενη αγορά ή αλλαγή. Η πίστωση ενεργοποιείται από τη στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή σας.
 • Επιστροφή χρημάτων:Επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε διάστημα 7-8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή ή στο λογαριασμό Paypal από τον οποίο έγινε η πληρωμή ή στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε στο έντυπο επιστροφής.
 • Προσοχή:
  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).
  • Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές μαγιό, κολάν, κορμάκια.
  • Αλλαγές για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος γίνονται δεκτές στην έδρας της εταιρείας μας: Shinefashion, Αναγεννησεως 26  & Σανταροζα 2, Θεσσαλονικη Τ.Κ. 54627.
 • Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας. Η Shinefashion δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier. Στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.
 • Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του. Χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή.
 • Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η Shinefashion το παραλαμβάνει εντός 3-5 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος και μέσω της ACS ή εντός 5-8 εργάσιμων ημερών για επιστροφές από χώρες του εξωτερικού μέσω της DHL/FEDEX. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες. Δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν. Θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για τον τρόπο διεκπεραίωσής του. Η Shinefashion θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, Δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά. Συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.

Όταν το προϊόν φτάσει στις αποθήκες μας ενημερώνεστε τηλεφωνικά απο το τμήμα επιστροφών μας.