ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Παρακάτω θα δείτε όλους τους τρόπους ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στην Ελλάδα – όλες οι αποστολές εντός Ελλάδος κοστολογουνται στα 2.5€ +1€ σε περιπτωση αντικαβολης ενω για αποστολες ανω των 50€  είναι ΔΩΡΕΑΝ. Οι αποστολές στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδος πραγματοποιούνται σε διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Οι αποστολές σε χώρες εκτός Ελλάδος πραγματοποιούνται με τους εξής τρόπους:

 • Standard Delivery: Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε 6-7 εργάσιμες ημέρες.
 • Express Saver: Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

ΚΥΠΡΟΣ

Για παραδόσεις εντός Κύπρου οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

 • Για αγορές άνω των 70 € τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.
 • Για αγορές κάτω των 70 € η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 12€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για την express αποστολή (1-3 ημέρες).
 • Για αγορές με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή ισχύει η χρέωση των μεταφορικών σύν 2,50 € για το κόστος της αντικαταβολής. Για αγορές άνω των 70 € με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή χρεώνεται μόνο το κόστος της αντικαταβολής.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

 • Αφού επιλέξετε και δείτε αναλυτικά τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν τα προσθέτετε στο καλάθι.Για να δείτε το καλάθι σας και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας, τοποθετείτε τον κέρσορα πάνω δεξιά στο εικονίδιο του καλαθιού μέχρι να εμφανιστεί μια μικρή προεπισκόπηση της παραγγελίας σας και πατάτε το βελάκι ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ.
 • Έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας είτε ώς επισκέπτης συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία που ζητούνται.Eίτε εάν έχετε λογαριασμό μέσω αυτού απλά βάζοντας το email και το συνθηματικό σας, είτε να δημιουργήσετε εκ νέου λογαριασμό δηλώνοντας email και λοιπά απαραίτητα στοιχεία. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/OΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.
 • Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης, κατα πως θα σας ζητηθούν. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.
 • Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε με κάνοντας ”κλικ” στο λευκό κουτάκι που εμφανίζεται δίπλα απο κάθε μέθοδο πληρωμής, αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.
 • Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δείτε ένα μήνυμα στην οθόνη σας που θα σας δίνει τον κωδικό της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώνει για την διέυθυνση του email όπου θα σας σταλεί μια προεπισκόπηση της παραγγελίας που μόλις κάνατε.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.shinefashion.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 • Πληρωμή με την πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας ή του λογαριασμού σας στο PayPal. Το www.shinefashion.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της κάρτας σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Η εταιρεία Shinefashion δέχεται τα παρακάτω μέσα πληρωμής: VISA, MASTERCARD, PayPal, DINERS & EUROLINE)
 • Με αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα και Κύπρο) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 1 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% για Ελλάδα, ΦΠΑ 19% για Κύπρο).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 • Στις τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα  συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.shinefashion.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
 • Οι πελάτες εκτός Ευρωπαικής Ενωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.
Για περισσότερες  ερώτησεις μπορείτε να δείτε τις Συχνές ερωτήσεις  είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ