ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

НА

SHINEFASHION

Ι  ВЪВЕДЕНИЕ

  1. В общи линии

Зачитането на вашата поверителност и защитата и сигурността на вашите лични данни са за Shinefashion  приоритет. Компанията е установила тази Политика за защита на данните, която включва политика  Бисквитки  . За да ви информирам кой посещава или купува от www.shinefashion.gr  , или станете наш член, или се абонирайте за нашия списък с абонати за бюлетини, или в каквото и да е друго качество използвате услугите на Shinefashion или участвате в неговите промоции или други действия, или използвате социалните медии на Shinefashion.

  • За типа данни, които събира или произвежда за вас.
  • Целта на събирането и обработката на вашите данни.
  • Как да обработваме тези данни.
  • Техните получатели и целта на обработването от тях.
  • За вашите права и избор във вашите лични данни.
  • Как да се свържете с нас за всякакви проблеми, които могат да ви вълнуват във връзка с вашите лични данни.
  1. модификации:

Тази версия е актуализирана на 12/12/2020. Тази Политика заменя всички предишни разкрития, които може да сме направили в миналото по отношение на нашите информационни практики.  Всяка евентуална бъдеща промяна на горепосочената регулаторна рамка ще бъде предмет на това. Поради това си запазваме правото да променяме това изявление и да правим каквито и да било промени във вашите данни и нашите практики по отношение на тяхното събиране и обработка. В съответствие със закона или за промяна или замяна на цялата или част от тази Политика по наша собствена преценка.

Също

Ако има съществени промени в тази Политика или нашите практики за данни може да се променят в бъдеще. Ще ви уведомим, като обявим промените на нашия уебсайт. Въпреки това, ако желаете някакви разяснения или информация относно промените, можете да се свържете с нас. Моля, имайте предвид, че всяка информация/разяснение, предоставена ви в съответствие с горното. По отношение на каквито и да било промени в тази Политика, тя не представлява замяна, замяна или промяна на тази Политика.

Продължаването на вашата навигация в нашия уебсайт, или използването на нашите Услуги и/или покупката през Онлайн магазина. Това също така предполага вашето автоматично и безусловно приемане на изменените условия на тази политика. В случай, че не сте съгласни с промените, не трябва да предприемате никакви действия или да използвате нашия уебсайт или покупка, още по-малко да предоставяте лични данни, и имате право да поискате изтриване на вашия акаунт и вашите данни. Във всеки случай за информация или разяснения, можете да се свържете с нас.

            Причини, които можем да изясним
  • Информация за вашия обработващ лични данни, както и неговите/нейните данни за контакт.
  • Видът на данните, които събираме за вас и методите за събиране.
  • Целта на събирането и обработването на Вашите лични данни и правното основание за обработването.
  • Мерките за сигурност, които предприемаме, за да защитим вашите лични данни,
  • Периодът на съхраняване на вашите лични данни.
  • Вашите права и начинът, по който имате достъп до тях, както и изборът ви относно събирането и обработката на вашите данни.
  • Защита и съхранение на вашите данни.

II. МЕНИДЖЪР НА СОБСТВЕНОСТ И КООРДИНАТОР ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

  1. Кой е процесора?

Лицето под името “Shinefashion” отговаря за обработката на Вашите лични данни. Където се намира на адрес 26 Anagenniseos, Солун, Гърция (Данъчен идентификационен номер: 028999068 / Данъчна служба на Солун), тел. 2310-550856.

  1. Свържете се с координатора по защита на личните данни на компанията

Можете да се свържете с координатора по защита на личните данни на компанията  в имейла  [email protected]  и на телефон 2310 550856.

  1. Въпроси и коментари

Можете да се свържете с нас и да изпратите вашите коментари, въпроси  във връзка с тази Политика. Имате право да подавате всякакви оплаквания относно защитата на личните Ви данни. До Гръцкия орган за защита на личните данни, който е надзорният орган у нас. Ще намерите съответните подробности в следния линк www.dpa.gr. Въпреки това считаме за наше задължение и задължение да управляваме всякакви притеснения относно вашите лични данни, които обработваме, така че ще се радваме да се свържем с вас.

III.СЪБИРАНЕ И ОБРАБОТКА НА ДАННИ

Лични данни или информация от личен характер означава всяка информация, отнасяща се до идентифицирано или идентифицируемо физическо лице. Тези данни не съдържат данни, които са анонимни.

  1. КАКВО данни, които събираме за вас и  КАК  събираме ги

Докато разглеждате нашия онлайн магазин или Shinefashion Social Media, ние събираме различни видове лични данни за вас. Или директно от вас, или от трети страни, или които събираме или създаваме със собствени средства (включително автоматизирани медии).

Показателно, ние събираме следните лични данни за вас:

  • Данни за самоличност:

    (име, потребителско име, членски код или друг подобен идентификатор), които ни предоставяте. При изпращане на вашата поръчка или при регистрация като член на Shinefashion и т.н.

  • Данни за контакт:

    (стационарен или мобилен телефон, имейл адрес и друга информация за контакт), които ни предоставяте. При подаване на поръчката, откриване на Сметка или в контекста на получаване на търговска комуникация от нашата Компания.

  • Данни за доставка: 

    Пощенски адрес (улица, номер, пощенски код, град, държава)

  • Финансови данни: 

    (банкова сметка, стойност на транзакцията, кредит, възстановяване на суми, данни за дебитна или кредитна карта, адрес за фактуриране и др.), които ни предоставяте. При плащане по електронен път, в случай на възстановяване на сумата, за което заключаваме от вашите покупки и др. Регистрацията на данните за картата, тяхното потвърждение и крайното таксуване се извършват в защитена среда (SSL). Уебсайтът www.shinefashion.gr  в никакъв случай той не знае, манипулира или съхранява данните за вашата карта.

  • Транзакция/Пазарни данни:

    (вид на закупените продукти, стойност на транзакцията, място на доставка, история на покупките, начин на плащане. Изисква се информация в случай на промени или повторно кредитиране на сметката, като банкова сметка, име на бенефициента и др.). Ние събираме от вашата покупка и/или от вашия акаунт.

  • Данни за поведението на потребителите: 

    Предпочитания на потребителите при разглеждане на онлайн магазина. Тоест артикулите, които виждате, вашата пазарска количка, обратно изкупуване на подарък, честота на покупки, вид покупка и т.н. Въз основа на вашите продукти за пазаруване, коментари или всякакви отговори на нашите анкети.

  • Технически данни: 

    Например източникът, адресът на интернет протокола (IP), часовата зона и местоположението, данните за влизане и т.н. За повече подробности относно информацията, която събираме чрез бисквитки, моля, вижте нашата политика по-долу.

  • Данни за вход:

    Във вашия акаунт  което е потребителското име (което съответства на имейла) и паролата.

  • Данни за профила:

    Като част от вашето участие в програмата за лоялност Shinefashion, ние събираме данни. За вашите интереси и потребителски предпочитания и активността ви като член на Shinefashion.

  • Демографски данни: 

    Възраст, пол, местоживеене, които се събират директно от субекта за всеки отделен случай в нашия Онлайн магазин и др.

  • Данни чрез  бисквитки :

    Браузър, IP адрес, държава на произход на вашата поръчка, продукти, които разглеждате в Онлайн магазина и др.

  • Маркетингови данни: 

    Включително вашите предпочитания по отношение на получаването на промоционални материали от нас. Ако имаме вашето съгласие, вашето мнение за продукти, които сте закупили от нас.

Ние не събираме съзнателно никаква информация от лице под 15 години. Нашите услуги са насочени изключително към хора на възраст поне 15 години. Ако сте под 15 години, не ни използвайте и не ни предоставяйте никаква информация. Не се регистрирайте като член, не ни давайте никаква информация за вашето лице. Ако установим, че сме събрали от лице на възраст под 15 години, ще го изтрием незабавно, освен ако родител или настойник не е дал съгласието си. Ако смятате, че може да имаме информация от или за лице под 15 години, моля, свържете се с нас.

Научете повече…

Вашето задължение да ни информирате за промени във вашите лични данни.

Важно е личните данни, които съхраняваме за вас, да са актуални и точни. Моля, уведомете ни възможно най-скоро за всякакви промени във вашата лична информация.

Ние събираме  ДИРЕКТНО ОТ ВАС  следните лични данни:
  • По време на подаване на поръчката  независимо дали е електронен или телефонен. Трябва да ни предоставите вашето име, адрес за доставка, имейл, телефонен номер за връзка и данни за плащане. Регистрацията на данните за картата, тяхното потвърждение и крайното таксуване се извършват в защитена среда (SSL). Уебсайтът www.shinefashion.gr  в никакъв случай той не знае, манипулира или съхранява данните за вашата карта.
  • По време на  Регистрирай се  вие в списъка с получатели на бюлетините на компанията  ( бюлетин ),  дайте ни имейла си.
  • По време на  вашата регистрация в състезания  която от време на време се провежда от нашата компания, вие ни предоставяте вашата лична информация.

Когато се свържете с нас в медиите  социални мрежи на нашата компания.  С  Отдел за обслужване на клиенти , вие ни предоставяте вашата лична информация, като данни за самоличност, контакт или данни за транзакции, които ние използваме за всеки отделен случай само за да обслужим вашата заявка.

Събираме с  АВТОМАТИЗИРАНИ ИНСТРУМЕНТИ  следните данни и информация за вас.

  • Използвайки бисквитки и други подобни технологии, ние събираме и/или създаваме данни за вашите предпочитания, като например продуктите, които посещавате, продължителността и честотата, с която наблюдавате определени продукти, видовете бюлетини, които отваряте или не, тяхното съдържание и τвашето взаимодействие с нас след всяко изпращане на бюлетин, вашия списък с желания, типът продукти, които купувате, термините за търсене, които сте въвели или връзките, които сте щракнали в онлайн магазина, продуктите, които поставяте в количката и не завършвате техния пазар, държава произход, език и др.
  • От вашия акаунт създаваме историята на вашите поръчки и покупките и от тях извеждаме вашите предпочитания. Честотата на вашите покупки по вид, стойността на продуктите, които купувате, сезона, в който купувате и т.н.
  • Данни за устройствата, чрез които посещавате нашия уебсайт и др.
  • Данни за страницата, от която сте влезли, и страницата, на която сте отишли, когато сте напуснали.

Събираме от  трети лица  следните данни и информация за вас:

  • Може да получим вашата лична информация като име и имейл от приятел трета страна. Кой ви каза, за да получите ваучер за подарък от нас или да ви изпратим подарък.
  • В случай, че се регистрирате в нашата услуга чрез платформа за социални мрежи. Възможно е  да събира горните лични данни директно от информацията, която сте предоставили в платформата.

Вашите лични данни могат да бъдат споделени с нас от независими трети страни, когато имат подходящото право за това. В тези случаи трябва да бъдете информирани за обработката на личните Ви данни от тези трети страни. Тези организации могат да включват социални медии като Facebook, Instagram, Viber, Twitter.

  1. КАК  ние използваме вашите лични данни.

Всички горепосочени лични данни, които, както беше споменато, вие или ни предоставяте принудително или доброволно, или ние събираме от трети страни или са произведени чрез автоматизирани средства, ние използваме за следните законови цели. Имайте предвид, че в случай, че общностното или националното законодателство ограничава или забранява определени действия на Компанията. За които използваме вашите данни, ние ще спрем да използваме информацията, която се отнася за вас, за тези цели.

По-специално, вашите лични данни се използват от нас за следното  цели :

  • За да получавате вашите поръчки, обработете ги и изпратете продуктите до вас.
  • Свързваме се с Вас по въпроси, свързани с продажбата на нашите продукти към Вас.
  • За управление, обработка и обработка на вашите плащания, включително сигурността на нашата финансова транзакция.
  • За вашата услуга като член на Shinefashion, като отворите акаунта си при нас.
  • За създаване, съхранение и поддръжка на база данни с нашата клиентела и нейния анализ.
  • За да ви изпратим търговска комуникация чрез бюлетин, SMS или друга мултимедия (VIBER). Относно нашите новини, продукти, оферти и промоции.
  • За да анализирате поведението си и да разберете вашите предпочитания.
  • За да разберем и анализираме резултатите от нашите реклами и промоции.
  • За да обработите вашите заявки като изтегляне, подмяна на продукт и др.,
  • За да удовлетворите правата си по отношение на личните Ви данни.
  • За сигурността на транзакциите.
  • За бизнес анализи и подобрения, като например за маркетинг на нашите продукти и тяхното оптимизиране, за оптимизиране на вашето преживяване и вашата услуга от нас в нашия онлайн магазин, за управление на програми за лоялност на клиентите (Loyalty), както и за адаптирайте преживяванията си в нашия онлайн магазин.
  • За пазарни проучвания, статистически анализ, разработване на маркетингова стратегия и управление на маркетингови кампании, както и за информиране на вас или нашите партньори за потенциални възможности за участие в маркетингови инициативи на Shinefashion или промоции на продукти.
  • За други цели, за които ще ви уведомим или ще бъдем идентифицирани на мястото, където се събира информация за вас.
  1. С КАКВО ПРАВО  ИЗПОЛЗВАМЕ ЛИ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ?

THE  Правно основание  да използвам информация за вас е едно от следните

  • THE  изпълнение на договор  в която сте страна.

За комуникация или на преддоговорен етап, или относно въпроси, свързани с вашите транзакционни отношения с Компанията. Както по време на покупката на един от нашите продукти, за да Ви информираме за евентуална неналичност от него, за уведомяване за изпълнение на поръчката, за комуникация относно доставката на продукта, за да Ви информираме за промени в нашите условия за ползване или Декларацията за поверителност и другите политики, приети от Компанията.

За изпълнение на задълженията ни, произтичащи от Договора за покупко-продажба, като плащането ни, издаването на документи и др. Компанията може да обработва вашите лични данни, като адрес и данни за контакт.

Да участвате в състезание или лотария като част от нашите промоции, ако приемете условията за участие.

По-специално, Дружеството може да обработва вашите лични данни, като вашия имейл и парола. За да подсигурите вашите транзакции, вашият имейл или телефон, за да се свържем с вас в случай на проблем. Вашият телефон за връзка с Вас в случай на проблем/залепване по време на изпълнение на Вашата поръчка.

  • на  легитимен бизнес интерес  срещу които не надделяват вашите интереси за защита на информацията.

Управлявайте и защитавайте нашия бизнес и уебсайт.

Предотвратяване и справяне със случаи на измами и други незаконни дейности с цел защита на обществото и безопасността на персонала. Включително и системата за видеонаблюдение.

Осигурява ви достъп до вашия персонализиран акаунт, където можете да проследявате транзакциите си и т.н. Подробностите и съдържанието на потребителския профил са видими за вас по всяко време.

Да ви предложим услуги, които са полезни, лесни за използване и приятни, включително персонализирана комуникация с вас. По начина, по който искате и сте заявили, и продукти, които ви интересуват и са във ваша полза.

За да разберем по-добре нашата клиентска база  за да можем да подобрим нашите услуги, продукти и промоции.

За да разберем по-добре навиците ви за пазаруване, за да можем да разработим и подобрим нашите продукти и услуги и да приспособим съдържанието на сайта към вашите нужди и предпочитания.

и

За измерване на ефективността на представянето и популяризирането на Компанията на уебсайтове на трети страни.

За да анализираме ефективността на нашето насърчаване на продажбите и да помогнем за популяризирането на по-подходящи съобщения, информация и оферти към вас и други клиенти

От съображения за пазарно проучване, оценка и анализ на вашето мнение за нашите продукти.

За събиране и събиране на парични задължения към нас.

Да използваме инструменти за анализ на данни, за да подобрим нашия уебсайт, продукти/услуги, нашите взаимоотношения с клиенти.

Когато разчитаме на законните интереси на Дружеството като правно основание за обработка и събиране на Вашите лични данни. Трябва да преценим дали основните права, които изискват защита на вашите лични данни, имат предимство пред това обработване.

Ние сме взели предвид тези въпроси и когато смятаме, че съществува риск някой да засегне основните ви права. Ние няма да обработваме вашите лични данни, освен ако не разчитаме на друго законово основание за обработка.

  • Придържане  правно задължение  с които сме ангажирани,

В рамките на своята дейност Дружеството се задължава да обработва Вашите лични данни. За да изпълни задълженията си по закон. Например при използването на вашия имейл за изпращане до него на потвърждението за изпълнение на поръчката ви и т.н.

  • Ако нито едно от горните не е приложимо,  съгласие  (което ще поискаме преди обработка на информацията).

Вашето безплатно и актуално съгласие е правното основание за използването на вашия имейл и/или мобилен телефон. За да ви изпратим директна търговска комуникация под формата на бюлетин на вашите имейли. Актуализациите за новините и предложенията на Shinefashion с SMS / VIBER съобщения на вашия мобилен телефон.

  • Вашият имейл или мобилен телефон с цел търговска комуникация чрез информационни имейли, SMS, VIBER и др. В контекста на нашите взаимоотношения с клиенти, ако купувате от нас, за най-доброто обслужване на клиентите и т.н.

За да ви информираме за събития, специални оферти, промоции и др. По отношение на Компанията и нашите продукти и услуги, според средствата за комуникация, които сте посочили.

За да Ви информираме за оферти или промоции на трети страни, които си сътрудничат с нас, ако сте ни дали съответното съгласие.

Да рекламираме нашата компания и продукти в социалните медии пред вас и други хора.

Освен това, въз основа на вашето съгласие, ние обработваме следното:

Цел на обработката

Данни, които обработваме за тази цел

База за обработка на легализация
     

Регистрация на членове – Създаване на акаунт – Управление на акаунт в Shinefashion:

Ние обработваме вашите данни за:

  • Да ви идентифицира всеки път, когато поискате достъп до вашия акаунт.
  • За да ви дадем достъп до функциите и услугите на Членския акаунт.
  • Вижте историята на вашите поръчки и вашите покупки.
  • Използвайте услугите / функциите на вашия акаунт в списъка с желания, любими, управление на адреси и т.н.
  • Управление на абонамента към списъка с получатели на Shinefashion Newsletters.
  • Изпращане на бюлетини като цяло и въз основа на поведение и предпочитания. Тъй като те се записват чрез механизма на бисквитките, както и от вашата история на транзакциите.
  • Изпращане на директна търговска комуникация чрез имейл, sms, viber или друга мултимедия, push известия и др.
  • Провеждане на промоционални дейности, напр. организиране на състезания.
  • Изследване на степента на удовлетвореност на клиентите от предлаганите продукти-услуги на Shinefashion.

а)  Данни за самоличност

казвате ни за създаването на вашия акаунт в Shinefashion:

Задължителен:

  • Име презиме
  • Телефон за връзка (мобилен)
  • парола
  • Дата на раждане

По желание:

  • електронна поща
  • Физически адрес
  • Дата на имен ден

Б) Данни за транзакциите  (вид на покупката, стойност, дата на покупка, място на доставка и др.)

В) Данни  бисквитки  за  Списък с желания

Правното основание за обработката е:

а) вашето съгласие  за вашата регистрация като член на програмата за лоялност Shinefashion. Вие доброволно предоставяте данните си.

б) наш законен интерес  за сигурността на вашия акаунт и вашата идентификация, където е необходимо. Което също е във ваш интерес да избегнете измама или инцидент със сигурността.

° С)  изпълнение на договор  управляващи създаването – управлението и операциите на Вашия акаунт.

Получавайте, управлявайте и изпълнете поръчката си чрез  електронен магазин _  на Shinefashion  или по телефона :

  • подаване на поръчка от клиента
  • въвеждане на поръчка
  • ценообразуване на продукта
  • управление на плащания, такси и такси
  • доставка на продукти до клиента
  • изтегляне или връщане на продукт по друга причина
  • обработка и общо управление на поръчките
  • Свържете се с клиента за актуализации, известия относно поръчката
  • Активирайте механизми за предотвратяване на измами срещу вас или срещу нас.
  • За да гарантирате използването на ваучери за подарък и др.

А) Данни за самоличност

  • име
  • Фамилия

Б) Данни за доставка

  • Пощенски адрес за доставка на продукта (улица, номер, пощенски код, град, държава)

В) Данни за контакт,

  • Мобилен телефон
  • електронна поща

В случай, че разговорът е записан, ще бъдете информирани предварително със съответното гласово съобщение.

Г) Финансови данни :

  • данни за плащане и карта

Д) Транзакция / Пазарни данни

Правното основание за обработката е:

а) Изпълнението на договорните отношения 

поети от Компанията, за да ви изпълнят в контекста на договора за покупка. Например обработва данните за доставка и покупка за доставка на продуктите до вас и т.н.

б) Спазване на законовото задължение  от .

Той използва например вашия имейл, за да изпрати потвърждението за получаване на поръчката, което е длъжен да изпрати. Или обработва данните за транзакциите, финансовите данни и данните за самоличността и комуникациите, за да изпълни правото на отказ.

° С)  Правен интерес

Ние обработваме вашия имейл и парола, ако купувате през вашия акаунт, за да ви идентифицираме. Телефон за връзка с вас  проблем при електронно плащане или друго залепване при завършване на поръчката.

г) Съгласие

в някаква обработка на данни, която сте предоставили доброволно.

Обслужване и управление на клиенти преди или след продажбата, което включва:

  • Комуникация от клиента към комуникационните медии на Компанията.
  • Комуникация от Дружеството по искане на клиента към предоставената от клиента информация.
  • Обслужване на клиенти като цяло по въпроси, свързани с фирмата, електронния магазин, продукти, услуги, поръчки. Състезанията, които всеки един от тях прилага, гарантира, че може да осигури социалните медии на компанията.
  • Оплаквания или разяснения
  • Упражняване на права
  • Общо управление и оптимизиране на опита и обслужването на потребителите в електронния магазин
Обработката с  за тази цел включва

 

(а) абсолютно необходимите данни, които ни предоставяте при подаване на заявката си, т.е

  • Данни за самоличност
  • Данни за контакт
  • Пазарни данни
  • Информация , която ни предоставяте, свързана с  искане  Вашият

(б) данни, които разработваме за вас.

В случай, че разговорът е записан, ще бъдете информирани предварително със съответното гласово съобщение

Правното основание за обработката е:

а) Спазване на законовото задължение на Дружеството 

За приемане на инструменти/средства за обслужване на клиенти преди и след продажбата, за нашия отговор на вашите въпроси, свързани с упражняването на вашите права.

б) Правният интерес на дружеството

За да отговорим на вашите искания, които ни изпращате чрез различни комуникационни канали. За да оптимизират обслужването им  своите клиенти и предоставя на своите клиенти възможност да общуват с него. Както и да управляват всеки от техните проблеми по възможно най-добрия начин въз основа на техните нужди.

Всеки потребител може да възрази  по всяко време от достъп до личната му информация за тази цел. Както напр. за данните на своята карта за закупуване на услугата, като ги декларира пред персонала за обслужване на клиенти или по друг начин, или като се свържете с Компанията.

в) Изпълнение на договор

Ако се свържете с нас специално за управление на въпроси, свързани с вашата поръчка

г) Съгласието на клиента 

За получаване на съобщение от Компанията за тази цел, когато поиска от Компанията да се свърже с него.

реклама и  Маркетинг

  • Управлявайте абонамента за списъка с получатели на Shinefashion Newsletters.
  • Изпращане на бюлетини като цяло и въз основа на поведението и предпочитанията, тъй като те се записват чрез механизма за бисквитки.
  • Изпращайте директна търговска комуникация чрез имейл, sms, viber или друга мултимедия, push известия и др.
  • Провеждане на промоции, напр. организиране на състезания
  • Изследване на степента на удовлетвореност на клиентите от предлаганите продукти-услуги на Shinefashion.
За целите на рекламата и маркетинга компанията обработва:

 

Данни за самоличност

Данни за контакт

Данни за транзакция/покупка

Данни  бисквитки ,

и/или комбинация от горните.

За тази цел нашата компания обработва вашия имейл в комбинация с продуктите, които сте видели в нашия магазин.

Правното основание за обработката е:

а) Юридически интерес

Компанията да обработва данните на своите клиенти, които са ни предоставени в контекста на покупка или друга транзакция с нас. За целите на директна търговска комуникация за свързани продукти или цели. По-специално, ние също обработваме вашия имейл и мобилен телефон за промоции на Shinefashion. В случай, че станете наш клиент чрез покупка от нашия магазин и разбира се при условие, че не сте възразили срещу изпращането на такова търговско съобщение. В тези случаи сме събрали вашия имейл в контекста на вашата покупка. В рамките на нашия правен интерес, който се състои в популяризирането и популяризирането на нашите продукти. Можем да използваме горното, за да оптимизираме вашето изживяване и показване на реклами.

В случай, че сте наш клиент и сте приели бисквитките. Това записва какво сте видели в нашия магазин или какво сте забравили в количката си. Може да ви изпратим имейл, за да ви напомним какво сте видели и какво сте оставили в количката си.

В тези случаи можете да поискате прекратяване на комуникацията. Чрез натискане на бутона за изтриване ( отписване ) в имейла или във всеки случай като се свържете с нас.

б) Съгласие

В случаите, когато доброволно ни предоставите вашите данни, вие ни упълномощавате да ви изпращаме бюлетините по имейл, sms, viber и други мултимедия, когато приемате изпращане на push известия, когато приемате както бисквитки за ремаркетинг, така и изпращане на имейл / sms / viber до да ви изпратим съобщение за продуктите, които сте видели при посещението си в нашия магазин или оставили в количката си.

Освен това, ако сте приели бисквитките, ние ще се свържем с вас чрез популяризиране на продуктите, които сте видели в електронния магазин на Shinefashion.

Бизнес анализ и подобрения за:

  • Непрекъсваема работа на електронния магазин
  • техническа цялост и сигурност на транзакциите
  • оптимизиране на техническите системи
  • справяне с технически проблеми
  • отчетност и водене на записи
Информацията, която обработваме за тази цел, е комбинация от информацията, която ни предоставяте. Например подробностите за регистрация в акаунта, данни, които получаваме чрез бисквитки и подобни технологии.

Правното основание за обработката е:

а) спазване на законово задължение

За информационна сигурност и конфиденциалност.

б) законна лихва

За сигурността на мрежите и предотвратяването на измами и неоторизиран достъп до данни, за непрекъснатостта на нашия бизнес, надграждането на нашите системи и нашите партньори, за развитието на нашата бизнес дейност и управлението и оптимизирането на техническите системи, търговските ни процеси, процеси, които преобладават  на правата и свободите на субектите, които разумно очакват, че обработването може да се извърши за тази цел.

Имате право да възразите срещу горепосочената обработка по случай на обработка. Посочва се обаче, че Компанията има право да демонстрира убедителни и законови причини за обработката. Които надделяват над интересите, правата и свободите на субектите.

Статистически анализ

да оцени и подобри своите услуги и процедури  електронен магазин _  което включва:

  • Оценка и подобряване на бизнес процесите
  • По-добра реакция и управление на електронния магазин
  • Проучване и/или анализ за по-добро разбиране на нуждите на клиентите на електронния магазин
  • Проучване и оценка за подобряване на съществуващите продукти и/или услуги и разработване на нови
  • Оценка за създаване на нови програми, оферти и др.
  • Приемане на нови търговски и бизнес модели, програми и сътрудничество.
  • Промоция на компанията, нашите продукти и услуги.
  • Продажби и маркетинг на нашите продукти в други страни.
  • Наличност и маркетинг на нови продукти и услуги.
  • Реклама и промоция на нашата компания.
  • Подобрете преживяванията си
  • Доставка на свързано съдържание
  • Качествени изследвания
  • Статистически анализи
Всички данни, които ще събираме в контекста на предишни цели на обработка ( данни за транзакции,  Бисквитки , пазаруване, ефективност на кампаниите и др.)

 

само като обобщени и статистически данни, като се вземат всички необходими гаранции, които не позволяват идентифицирането на субектите. Ще бъдат използвани и данни, събрани от съответните бисквитки, които извършват този вид обработка.

Правното основание на това лечение е

Правният интерес  на компанията

а)  за по-нататъшна съвместима обработка на агрегирани данни с цел статистически анализ за подобряване на продуктите и услугите му. Спазване на всички необходими гаранции за събиране и обработка на данни, които не идентифицират конкретен субект и не нарушават правата и свободите на субектите на данни.

б)  за маркетинг на нашите продукти, за анализ на използваемостта и функционалността на електронния магазин, за степента на удовлетвореност на нашите клиенти, за предпочитанията на нашите клиенти относно предлаганите артикули, за подобряване на  нашите бизнес резултати, за да подобрим нашите партньорства, винаги при зачитане на Вашите права, свободи и интереси по отношение на Вашите лични данни.

  1. На кого споделяме вашите лични данни и ЗАЩО

В контекста на функционирането на електронния магазин, изпълнението на нашите договорни задължения и вашето най-добро обслужване, нашата Компания си запазва правото да си сътрудничи с трети компании-доставчици на услуги, които ни предоставят поддръжка и получават достъп само до това, което вашите данни е абсолютно необходимо за услугата, която ни предлагат (напр. регистрацията ви в електронния магазин и управлението на вашия акаунт, изпълнението на договора за покупка между нас и общото предоставяне на нашите услуги за вас, функционалната и компютърна организация на уебсайт www.shinefashion.gr  оптимизацията на нашите продукти и услуги и др.). Тези доставчици на услуги трети страни са договорно обвързани да не използват вашата информация по никакъв начин, освен за да ни помогнат да ви предоставим продуктите и услугите  Ние сме съгласни.

По-специално, нашата компания си сътрудничи:

(a) С трета компания, която като изпълнител на обработката по поръчка и от името на нашата Компания, хоства и управлява нашия електронен магазин.
(b) С куриерски фирми трети страни, които като изпълнител на обработката по поръчка и от името на нашата Компания управляват и обработват пратките на вашите поръчки и също така събират парите от наше име, в случай че плащате с наложен платеж. Те също така вземат и ви доставят продукти, които връщате поради оттегляне или връщане.
(c) С компании за имейл маркетинг на трети страни, които действат от наше име и от наше име, за да ви изпратят бюлетина.
(д)  С рекламни и маркетингови компании
(д) С компании за анализ на данни
(е) Изследователски компании
(ж) Финансови институции за събиране на покупната цена и Организации за разкриване и предотвратяване на измами.
з) компании за доставка и поддръжка на информационни системи,

Запазваме си правото да разкрием вашите лични данни на трета страна, на която си запазваме правото да изберем да прехвърлим целия или част от нашия бизнес. Освен това, в случай на сливане или придобиване, или друга промяна в нашия бизнес, новите собственици, акционери, мениджъри и т.н. имате право да използвате вашите лични данни по същия начин, както е посочено в тази декларация за поверителност.

Вашите съхранявани данни могат да бъдат разкрити на компетентните съдебни, полицейски и други административни органи по тяхно законово искане и в съответствие с приложимите законови разпоредби. Освен това, в случай на правен ред, поръчка за услуга или официална предварителна проверка, Дружеството има право да предостави съответните данни на съответната служба.

  1. ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ КЪМ ТРЕТИ СТРАНИ

Компанията по принцип поддържа Вашите лични данни в рамките на Европейското икономическо пространство. В случай, че данните трябва да бъдат предадени на трети страни извън Европейското икономическо пространство, за които няма решение за адекватност на Европейската комисия или на международни организации, ще бъдат взети всички подходящи гаранции съгласно действащото законодателство за защита на данните. трансфери към трети страни и съответната информация ще бъде публикувана на уебсайта на компанията, на адрес www.shinefashion.gr .

Автоматизирано вземане на индивидуални решения, включително профилиране

Ние използваме софтуер за проследяване на вашето потребителско поведение, в случай че сте член на програмата за лоялност Shinefashion,  по време на вашата навигация в нашия онлайн магазин или за покупките, които правите в магазините от нашата мрежа във ваше качество. Тази технология ни помага да създадем профил за вас въз основа на вашите предпочитания в нашите продукти. Нашият клиентски профил ни помага да ви изпращаме насочени оферти и подаръци въз основа на предишни транзакции. Ако не сте съгласни с профилирането вместо вас, можете във всеки случай да упражните правата си и да се противопоставите или да ограничите автоматичното редактиране (За повече информация вижте по-долу).

Основата за правна обработка за автоматизирано индивидуално вземане на решения, включително профилиране, за нас са законните интереси на компанията, като се има предвид дали основните ви права и свободи са нарушени от такава обработка. За повече информация относно третирането на правно основание вижте по-горе.

  1. .ЗАЩИТА И УПРАВЛЕНИЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

  1. СИГУРНОСТ на вашите лични данни
  • Подходящи технически и организационни мерки за защита на личната информация, която поддържаме, от неоторизирано разкриване, използване, преобразуване или унищожаване. Когато е подходящо, ние използваме криптиране и други технологии, които могат да помогнат за защитата на информацията, която предоставяте. Ние също така изискваме от нашите доставчици на услуги да спазват строгите изисквания за защита на данните и сигурност.
Още

По-специално данните, които предоставяте на Компанията, се управляват изключително от специално упълномощен персонал на Компанията, който е под наш контрол съответно и само по наша заповед. За обработката Дружеството избира лица или трети лица със съответната професионална квалификация, които дават достатъчни гаранции по отношение на технически познания и лична цялост за спазване на поверителността. Компанията, чрез съответните договорни ангажименти и своите партньори, предприема всички необходими мерки за сигурност за защита и гарантиране на поверителността, поверителността и целостта на личните данни. Във всеки случай, тяхната сигурност в средата на платформата зависи от причини, които излизат извън нейната сфера на влияние, както и причини, дължащи се на техническа или друга слабост на мрежата, която не е контролирана от Компанията или причини за непреодолима сила или случайни събития .

Не трябва да разкривате данните/кодовете, които сте посочили за откриване на Вашия акаунт, който е личен и не може да се прехвърля. Нашата компания извършва редовни проверки за качество и сигурност на системите и алгоритмите, които използва, за да коригира факторите, които водят до неточности в данните.

  1. Време за съхранение на вашите лични данни

Ние ще запазим вашата лична информация, докато продължавате да взаимодействате с нас. В същото време ние съхраняваме вашите лични данни за целите на правен интерес, който се състои от нашето правно покритие в случай на спор относно договора за продажба, поддръжката на вашия акаунт, нашата търговска политика или всяка друга сделка между нас,  за периода, през който може да възникне отговорност от обработването, в съответствие с приложимото законодателство. Вашите финансови данни могат да се съхраняват от нашата компания в рамките на нейното законово задължение за спазване на данъчните задължения. Запазваме другите ви данни, докато не поискате да ги изтрием, или това, което съхраняваме и обработваме в хода на вашето съгласие, докато не ви харесат, или докато не възразите срещу нашата обработка, която основаваме на нашия законен интерес.

За да определим времето за съхранение на вашите лични данни, ние вземаме предвид естеството на вашите данни, количеството, целта на обработката им, тяхната сигурност и др. Имате право да поискате от нас да изтрием вашите данни. За да упражните правото си, моля, посетете съответния раздел в тази Политика.

В някои случаи си запазваме правото да анонимизираме вашите данни за изследователски или статистически цели, като в този случай те вече не са свързани с лице, което може да бъде идентифицирано, така че си запазваме правото да използваме тази информация за неопределено време. Във всеки случай вашите данни се съхраняват сигурно.

Повече ▼…

Цел на обработката

Срок на годност

Регистрация на членове /
Управлявайте акаунта си

До изтриването на Вашия членски акаунт, до 3 години от последното Ви влизане. В случай, че се опитате да създадете акаунт, но не сте завършили процеса, данните, които може да сте изпратили, няма да бъдат запазени.

Покупки – Получаване на поръчка, изпълнение на поръчката

Ако закупите продукти, ние ще запазим данните за вашата транзакция толкова дълго, колкото е необходимо, за да завършим продажбата и да спазим всички законови задължения (например за данъчни и счетоводни цели). Ние ще обработваме вашите данни за периода от време, необходим за управление на пазара за продуктите, които сте придобили, включително всякакви връщания, изтегляния, оплаквания или искове, свързани с покупката на този конкретен продукт или услуга.

Мисия  бюлетин /  SMS / VIBER

Ако сте ни дали съгласието си, до неговото оттегляне или до 2 години от последния път, когато сте отворили съответно бюлетин / SMS / VIBER, което от двете настъпи първо. В случай, че изпращането на нашия директен маркетинг се основава на легитимен интерес, обработката на вашите данни за тази цел продължава, докато не възразите срещу изпращането на такива съобщения или до 2 години от последния път, когато сте отворили бюлетин / SMS / VIBER съответно, кое от двете настъпи първо.

Обслужване на клиенти

Ако се свържете с отдела за обслужване на клиенти, ще бъде създаден съответен файл (включително подробностите за вашия въпрос и нашия отговор) и ние ще го съхраняваме, докато заявката ви остава отворена и във всеки случай до 12 месеца. Временните файлове може да не са полезни, докато не са налични повече постоянни файлове и ще се съхраняват само временно.
Анализ на използваемостта и качеството Ние ще обработваме вашите данни през периода, през който ще извършим действие или конкретно проучване или докато анонимизираме данните ви за сърфиране

Статистически анализи и изследвания

Някои елементи във вашия акаунт, които обработваме за статистически или други анализи и изследователски цели, обработваме до и когато ги изтрием.

 

Ако нямаме никаква комуникация с вас за дълго време (тогава ще спрем да ви изпращаме промоционални съобщения и ще изтрием историята на съответните ви отговори. Това ще се случи, например, ако никога не щракнете върху нашите бюлетини, ако никога не влезете в цифрова точка за контакт или ако никога не се свържете с нас или не направите покупка, или не се свържете с отдела за обслужване на клиенти през това време. Причината е, че в тези случаи предполагаме, че предпочитате да не получавате съобщения.

  1. ВАШИТЕ ПРАВА И ОПЦИИ

По отношение на Вашите лични данни, с които разполагаме и които обработваме, Вие имате следните права:

  • да ни помоли да получим  достъп  за да потвърдим, че ги обработваме в съответствие със закона и/или вашите собствени поръчки и предпочитания,
  • да ни помоли правилно  непълни, неактуални или неточни данни, които съхраняваме за вас. Разбира се, ние също си запазваме правото да изискваме от вас редовни актуализации на вашата информация.
  • помолете ни да  delete , освен ако, разбира се, законът ни задължава да направим обратното.
  • да ни помоли  лимит  използването им при определени условия,
  • да се  се противопоставят  при тяхното използване, при определени условия,
  • да се  оттеглите съгласието си  използването им,
  • да имаш право  преносимост  данни, при определени условия,
  • да се  Изпращане  оплакване  до надзорния орган на страната.
  • не  предмет  в решение, взето единствено въз основа на автоматизирана обработка, включително профилиране, при определени условия.

Ние ви предлагаме лесни начини да упражните тези права, като връзки за „отписване“ или чрез горещата линия за обслужване на клиенти на 2310550856 (местна такса, понеделник-петък 09:00-21:00 и събота 09:00-20:00, с изключение на официални празници), като изпратите имейл до [email protected] , като изпратите обикновен имейл до пощенската служба на Anagenniseos 26, Солун, на вниманието на координатора по защита на личните данни.

Някои от предлаганите от нас мобилни приложения може също да ви изпращат непоискани съобщения за, например, нови продукти или услуги. Можете да изключите тези съобщения чрез настройките на вашия телефон или приложение.

Вие имате възможността чрез Вашия акаунт да конфигурирате личните си избори в нашата обработка на Вашите данни за нашата търговска комуникация, т.е. да посочите в кои медии искате да съобщавате нашите новини и нашите промоции, както и предпочитания за Вашите бисквитки.

За сигурността на вашата информация може да поискаме определена информация за вас, за да ви идентифицираме. Вашето право се упражнява безплатно, но когато упражните правото си на злоупотреба, можем да поискаме от вас такса, в съответствие с условията, определени от закона. Във всеки случай, ние отговаряме на вашите искания в рамките на един месец от датата на получаване на искането, освен в изключителни случаи, когато времето за отговор на заявка може да бъде по-дълго.

Повече ▼:

правилно Илюстрация

Достъп (а. 15)

Можете да ни помолите да:

 

  • потвърдете дали обработваме вашите лични данни.
  • за да ви даде достъп до всякакви данни, с които не разполагате
  • да ви предоставим друга информация относно вашите лични данни, като например какви данни разполагаме, защо ги използваме, на кого ги разкриваме, дали ги предаваме в чужбина и как ги защитаваме, колко дълго ги съхраняваме, какви права имате, как можете да подадете жалба, от която получихме вашите данни, доколкото в тази Политика вече не е предоставена информация.

Корекция (a.16)

Можете да поискате от нас да коригираме неточни лични данни.

 

Може да се опитаме да проверим точността на данните, преди да ги коригираме.

Изтриване (a.17)

Можете да поискате от нас да изтрием вашите лични данни:

 

  • когато вече не са необходими за целите, за които са събрани или
  • когато се отпишете от електронния магазин (който така или иначе ще бъде изтрит веднага) или
  • са били незаконно обработени

Не сме длъжни да изпълним вашето искане за изтриване на личните ви данни, ако обработването на личните ви данни е необходимо:

  • за спазване на законово задължение
  • за изпълнение на друга законна цел или друго правно основание или
  • за установяване, упражняване или защита на правни искове.

Ограничение (a 18)

Можете да поискате от нас да ограничим (т.е. да запазим, но да не използваме) вашите лични данни, когато:

 

  • тяхната точност се поставя под въпрос (вижте Корекция), за да можем да проверим тяхната точност или
  • редактирането е незаконно, но и вие не искате да изтривате
  • вече не е необходимо за целите, за които са събрани, но все още се нуждаем от тях, за да установим, упражняваме или защитаваме правни искове или има друга законова цел на обработването или друго правно основание

Преносимост (a.20)

Когато обработването се основава на съгласие и се извършва по автоматизирани средства, можете да поискате от нас да предоставим вашите лични данни в широко използван структуриран формат, в машинно четим вид или можете да поискате те да бъдат прехвърлени директно на друг процесор. Това право обаче, съгласно закона, се отнася само за тези данни, които са предоставени от самия субект, а не за тези, които са изведени от администратора въз основа на данните, предоставени му от субекта

Опозиция (a.21)

Вие можете по всяко време да възразите срещу каквато и да е обработка на вашите лични данни, която има за правно основание правен интерес на Дружеството или изпълнение на задължение, извършено в обществен интерес.

Оттегляне на съгласието

Имате право да оттеглите съгласието си, когато съгласието е получено като основа за обработката. Повдигането е направено за бъдещето. Това право обаче не обезсилва законосъобразността на обработването на личните Ви данни, което се основава на обработването на Вашето съгласие, докато не бъде премахнато.

Права във връзка с автоматизирано вземане на индивидуални решения, включително профилиране

Имате право да не бъдете обект на решение, взето единствено въз основа на автоматизирана обработка, включително профилиране, което произвежда правни последици, които ви засягат или значително ви засягат по подобен начин.

 

Вашето право не се прилага в случай, че това решение е необходимо за сключването или изпълнението на договор между нас или се основава на вашето изрично съгласие.

Надзорен орган

Имате право да подадете жалба до местния надзорен орган относно обработката на личните Ви данни. В Гърция надзорният орган за защита на данните е Органът за защита на личните данни – APDPH ( www.dpa.gr ).

лична карта

Ние държим на поверителността на вашата лична информация от най-високо значение и си запазваме правото да поискаме доказателство за вашата самоличност, ако поискате такава информация.

Разходи

Ние няма да ви таксуваме за упражняването на правата ви във връзка с вашите лични данни, освен ако, както се изисква от закона, вашето искане за достъп до информация е неоснователно или прекомерно, в който случай може да начислим разумна такса при тези условия. Ще ви информираме за всички такси, преди да завършим заявката си.

Графици

Нашата цел е да отговорим на всички валидни искания в рамките на един (1) месец от получаването им, освен ако не са особено сложни или сте подали няколко искания, като в този случай се стремим да отговорим в рамките на три месеца. Ще ви уведомим, ако ще ни трябва повече от един (1) месец поради изброените по-горе причини. Можем да ви попитаме дали можете да ни кажете какво точно искате да получите или какво точно ви притеснява. Това ще ни помогне да обработим вашата заявка по-бързо.

 

Във всеки случай, трябва да предоставите конкретни и вярни факти и/или факти, за да можете да отговорите и/или да удовлетворим вашето искане точно, в противен случай си запазваме правото да допускаме грешки, които са извън нашия контрол. Нашата компания може също да отхвърли искания, които са неоснователни, прекомерни или злоупотребяващи или недобросъвестни или като цяло незаконни, в рамките на разпоредбите на закона.

Промени в Политиката за защита на данните

Можем да правим промени в Политиката за поверителност, когато е необходимо. Тази Политика е актуализирана на 12.12.2020 г.

За да гарантираме, че винаги сте наясно с начина, по който обработваме вашите лични данни, ще актуализираме тази Политика, за да включва нови услуги или продукти и обработката на свързаните с вас данни, както и промени в съществуващата обработка на личните ви данни. Вие поемате задължението да посещавате нашия уебсайт за всякакви промени в това изявление, които могат да ви засягат. Във всеки случай, стига да продължите да използвате нашия уебсайт и неговите услуги и услугите на нашия онлайн магазин, след като са направени промени в съответствие с по-горе, ще се счита, че приемате тези промени. Ако не сте съгласни с условията на тази Политика, тъй като тя може да бъде изменена, изцяло или отчасти, трябва да спрете да използвате нашите услуги, предоставени ви.

Всички промени в тази Политика ще бъдат публикувани незабавно тук.